ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

Nabídka je určena:

  1. Hotelům a restauracím k oživení nabídky služeb
  2. Firmám jako prostředek k ocenění obchodních partnerů a zaměstnanců
  3. Firmám v rámci vzdělávání managementu a pracovníků prodeje

 

Přínos: Znalosti přinášející společenskou prestiž, orientaci na trhu i pevnější sebevědomí při návštěvě společenských akcí a luxusních restaurací.

Využití: Vhodné jako teambuilding, setkání s obchodními partnery, školení obchodního oddělení nebo managementu firmy.

 

Organizace a realizace večera zážitkové gastronomie na zvolené téma pro personál, případně hotelové hosty. V průběhu večera mají hosté příležitost ochutnat z šestichodového menu doplněného nápoji. Večerem je provází lektor a reaguje na dotazy hostů.

 

Tématické večery

  1. Etiketa a stolování (mediteránské menu)
  2. Mezinárodní kuchyně – Francie, Itálie, Rusko, Maďarsko atd.
  3. Entomofágie – nauka o jedlých druzích hmyzu
  4. Exotická masa – bizon, antilopa, krokodýl, klokan atd.

 

Degustace nápojů

  1. Vína napříč Moravou
  2. Horizontální degustace
  3. Vertikální degustace
  4. Růžová vína a grilování
  5. Novošlechtěnci v ČR – méně známé odrůdy
  6. Vína a sýry
  7. „Bublinky“ – perlivá vína, sekty a šampaňské
  8. Degustace piv napříč technologiemi
  9. Degustace whisky a whiskey
  10. Degustace vinných destilátů
  11. Přednáška o kávě spojená s degustací
  12. Přednáška „strava ovlivňující naše smysly“ (afrodisiaka)

 

Obvyklá odměna lektora se pohybuje od 3000 – 4000,- Kč za degustační večer. Zážitkové večery jsou navýšeny ještě o cenu práce kuchaře ve výši 4000,- Kč. Časový rozsah akcí 1,5 h až 3,5 h. Doporučený počet hostů 25 – 35 osob.

 

V případě větší objednávky a dlouhodobé spolupráce poskytujeme množstevní slevy.

 

Za tým lektorů

Mgr. Alexandr Burda

Ústav lázeňství, gastronomie a turismu

FPF, Slezská univerzita Opava

Tel.: 608 720 910